Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport" (3.22 secunde)
Bani din cer - de Ray Cooney - traducerea: ... 44 lei xxx In ordinea indicata de autor: ... Intr-o lume nimicita de conflicte religioase, interetnice, interumane, inter-nu-mai-stiu-cum, intr-o lume macelarita de prostie si incultura, singura solutie pamantean-tamaduitoare ar fi lumina Spiritului.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017. ... Spectacol Independent. ... Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu. ... Finala emisiunii UITE CINE DANSEAZA le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar!
In acest week-end, puteti vedea doua comedii excelente la Teatrul de Vara din Herastrau: ... Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta!
De fapt, cel mai mult scrie, dar daca ar fi sa aleaga ceva, ar alege actoria. Am incercat sa-i facem o fisa de personaj Liei Bugnar (45 ani), probabil cel mai cunoscut dramaturg contemporan made in Romania.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
De SAVOY! - regia Cezar Ghioca Sambata, 20 aprilie - ora 19.00 - E SPECTACOL IN ORAS - regia Vasile Muraru Duminica, 21 aprilie - ora 19.00 - Hai, hai Romania!
Mai degraba cred ca si-a facut socoteala ca va scoate din ea un spectacol care sa-i amuze pe contemporani si din care sa poata fi platiti actorii.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor: ... Va fi o seara de vara de neuitat, rupta dintr-o fila de poveste, spune Irina Baiant, soprana.
Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
Actualitatea de Calarasi informeaza: Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
Unul dintre motivele pentru care mi se face dor de anii studentiei este faptul ca mergeam foarte des la Teatru, la piese "adevarate" de teatru, cu actori mari si interpretari de exceptie. In Constanta acest lucru este destul de rar posibil, cu toate eforturile conducerilor din ultimii ani.
Tipul de comedie pe care il abordeaza in spectacolele sale este "stand-up comedy", un gen inovator atat prin tematica abordata, cat si prin tehnica de joc, un spectacol in miscare, o comedie exponentiala, o provocare pentru "mintea" oamenilor. Printre spectacolele sale de succes se numara:
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi:
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
google-analytics.com